Segment Development Lead Commercial

Diemen

We ask

  • 5+ years
  • A customer centric focus
  • An entrepreneurial attitude

We offer

  • € 5.847 - € 8.353 pm
  • Excellent employment conditions
  • In charge of personal development

Why ABN AMRO?

  • Building a future proof bank
  • A diverse and inclusive culture
  • Extensive internal career opportunities

Segment Development Lead Commercial

At a glance

Als onze Segment Development Lead Commercial ben je verantwoordelijk voor het nastreven van de doelstellingen voor het commerciële (kaart)betalingssegment. Door de visie en strategie uit te dragen, creëer je een beweging binnen ICS, terwijl je de cijfers en afgesproken acties van interne stakeholders bijhoudt. Samen stimuleer je de voortdurende ontwikkeling van onze proposities, partnerschappen, verkoop, marketing en klantenondersteuning in ons B2B-domein. Ben jij klaar om eigenaarschap te nemen? Faciliteer en motiveer onze teams om te leveren volgens de strategische richting door te reageren op deze vacature!

Your job

In jouw rol als Segment Development Lead Commercial rapporteer je aan het Hoofd Marketing & Communicatie. Je maakt deel uit van het Marketing & Communicatie team, maar je opereert voornamelijk buiten het team. Je draagt de visie en strategie van het segment uit en zorgt ervoor dat de verantwoordelijkheid om te leveren gevoeld wordt door de relevante teams (bijv. Producten, Processen, Verkoop, Marketing en Operaties).

Strategie

Continu de markt en interne ontwikkelingen scannen om kansen en bedreigingen te identificeren. Deel deze inzichten met de stakeholders. Stel zowel lange- als kortetermijndoelen vast (in lijn met de OKR's) om strategische initiatieven te begeleiden. Genereer en evalueer verschillende strategische opties op basis van waardecases en stimuleer een can-do mentaliteit. Initieer strategische plannen, zet deze om in actiepunten en houd de uitvoering bij. Daag teams uit en motiveer hen voor de prioriteiten van het segment, resulterend in prioritering door de stakeholders. Communiceer de segmentstrategie effectief naar stakeholders. Volg de prestaties van het segment op basis van vastgestelde KPI's en OKR's.

Faciliteer propositieontwikkeling en eigenaarschap:

Identificeer kansen door gebruik te maken van kwalitatieve en kwantitatieve klantinzichten, concurrentieanalyse en markttrends. Werk samen met experts van marketing, klantenservice, verkoop & accountmanagement, digitale kanalen en productteams om ervaringen te ontwerpen die valideerde kansen aanpakken en zorg voor een duidelijke go-to-market en waardeverbetering. Zorg voor succesvolle levering door implementatie te stimuleren en te ondersteunen (inclusief escaleren wanneer nodig). Organiseer voor succes door relevante partijen te betrekken en werk op te splitsen in beheersbare mijlpalen en taken, die je zult bijhouden en sturen. Houd de cijfers nauwlettend in de gaten en identificeer nieuwe verbeterkansen.
 

Working environment

International Card Services (ICS) is een 100% dochteronderneming van ABN AMRO Bank N.V. met een eigen onafhankelijke bankvergunning van DNB en AFM. ICS is een betalingsdienstverlener en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. We geven al meer dan 35 jaar Visa- en Mastercard-creditcards uit, promoten, administreren en verwerken betalingen. ICS geeft creditcards uit zowel onder eigen merk als in samenwerking met co-branding partners, voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Daarnaast bieden we diverse andere financiële diensten en producten aan. Onze creditcards kunnen wereldwijd worden gebruikt om te betalen bij meer dan 46 miljoen adressen en in elke valuta. In de Benelux zijn er nu ongeveer 2,7 miljoen mensen met een door ICS uitgegeven creditcard. Onze klanten betalen niet alleen zorgeloos overal, maar ook met extra zekerheid: hun aankopen zijn verzekerd en wij garanderen levering. Ons doel ‘Zorgeloos Betalen’ en onze visie en missie ‘Wij bieden onze klanten en partners relevante, duurzame en veilige betaalproducten’ staan centraal in al onze activiteiten. Wij geloven dat dit ons onderscheidt van andere bedrijven. Met andere woorden: een solide reden om voor ICS te kiezen. Naar onze mening moeten betrouwbaarheid, veiligheid en zorgeloos betalen hand in hand gaan. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van betalingsoplossingen. En bieden hen de mogelijkheid om overal zorgeloos te betalen. Zo dragen wij bij aan een veiligere samenleving en vergroten wij het vertrouwen in onze financiële instellingen. De cultuur binnen ICS kan worden omschreven als mens- en servicegericht, behulpzaam en een wil om succesvol te zijn. Het bedienen van onze klanten zit in ons DNA. Onze kernwaarden zijn:
 

  • Courage
  • Care
  • Collaboration
     

Your profile

Je kunt een visie uitdragen en leveren met een ondernemersmentaliteit. Als doorzetter combineer je denken en doen, waarbij je creativiteit gebruikt om uitdagingen te overwinnen. Het laten groeien en medeverantwoordelijk zijn voor het commerciële segment laat jouw hart sneller kloppen, beginnend met de stem van de klant. Je handelt vanuit data-inzichten en strategische prioriteiten. Je hebt een groeimindset en deelt graag je kennis. Transparantie is essentieel. Je kunt de segmentvisie en -strategie uitdragen om betrokkenheid te waarborgen, waarbij je lobby- en storytellingvaardigheden gebruikt. Je motiveert en verbindt mensen, gebruikmakend van formele en informele netwerken om zaken voor elkaar te krijgen. Je kunt werk structureren, visie vertalen naar uitvoerbare plannen en strategieën uitvoeren in een zakelijke omgeving. Je balanceert resultaatgerichtheid en relatiegerichtheid.

Kwalificaties

Minimaal 7 jaar ervaring in strategieconsulting, ondernemerschap en/of propositieontwikkeling Bachelor diploma in Strategie, Marketing, Bedrijfskunde of een gerelateerd vakgebied Strategische visionair met een ondernemersmentaliteit en ervaring in het stimuleren van bedrijfsgroei via digitale en partnerkanalen Kennis van betalingen en onkostenbeheer in het commerciële segment

Vaardigheden

Strategisch denken en plannen Zelfstartend Commerciële (groei)mentaliteit Leiden van (nieuwe) initiatieven Kennis van compliance en regelgeving Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden Effectief kunnen werken met cross-functionele teams Uitstekende verbale en schriftelijke vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels
 

We are offering

  • Het hierboven weergegeven bruto maandsalaris is gebaseerd op een 36-urige werkweek, inclusief vakantiegeld en benefit budget.
  • Het Benefit Budget is 11% van je salaris. Het Benefit Budget stelt je in staat om aanvullende arbeidsvoorwaarden aan te schaffen. Als je in een bepaalde maand geen aankopen of reserveringen doet in de Benefit Shop, ontvang je die maand een twaalfde van je Benefit Budget.
  • Vijf weken vakantie per jaar. Je hebt de optie om jaarlijks vier extra weken vakantie te kopen.
  • Persoonlijk ontwikkelingsbudget van €1.000 per jaar, dat je kunt oplopen tot €3.000. Mogelijkheid om thuis te werken (in overleg met je team en afhankelijk van je functie).
  • Een jaarlijks openbaarvervoerabonnement met gratis openbaar vervoer door heel Nederland.
  • Een uitstekende pensioenregeling.

Interested?

Geïnteresseerd? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maarten Limmen (mlimmen@icscards.nl). Let’s connect!

Equal opportunities for all

The success of our organisation depends on the quality of our people and the ideas that they have. Truly surprising insights and innovative solutions for our clients result from an interplay of cultures, knowledge and experience. Diversity is therefore extremely important to our organisation. To ensure that everyone at ABN AMRO can develop their talents, we encourage an inclusive culture in which all colleagues feel engaged and appreciated.

Disclaimer external recruitment agencies

External recruitment agencies need to have a signed agreement with ABN AMRO BANK N.V., executed by a Talent Acquisition Specialist, when submitting a resume to a vacancy. In addition, a recruitment agency can only submit a resume when invited by a Talent Acquisition Specialist to join the search for a right candidate. All unsolicited resumes sent to us will be considered property of ABN AMRO BANK N.V. In this case, ABN AMRO will not be held liable to pay a placement fee.

What does your application procedure look like?

Are you made of the right stuff?

Socially engaged

Socially engaged

Read more
Learning and development

Learning and development

Read more
Challenging work

Challenging work

Read more
Making an impact

Making an impact

Read more

Come and make a difference with us!

At ABN AMRO, you work wherever you want

This is how we handle hybrid working.